Wie wij zijn

Lactatiekundige en kinderosteopaat
Lactatiekundige Hester en kinderosteopaat Anne van Mam&B, helpen jou en je baby als de borstvoeding niet zo makkelijk gaat.
Onze kracht ligt in onze samenwerking. We pakken samen de oorzaak van de klachten of het probleem aan en zorgen ervoor dat de borstvoeding beter verloopt, waardoor jij en je kindje zich prettiger voelen.

Anne Kuilboer

Het mooie aan het behandelen van een baby, is dat het lichaam zo puur reageert. Een osteopathische behandeling heeft bij een baby snel effect. Dat is heel fijn voor de baby, maar ook voor de ouders. 

Osteopathie inspireert en motiveert mij enorm. Het is een geneeswijze die zich richt op het lichaam als één geheel. Niet alleen de functiestoornissen worden behandeld, maar er wordt ook naar de oorzaak gezocht. In 2014 heb ik aan de International Academy of Osteopathy mijn studie voor osteopathie afgerond en de titel Osteopaat D.O. behaald. Na deze opleiding heb ik de Post Graduate ‘Osteopathie bij Kinderen’ gevolgd. Vanuit deze opleiding ben ik geschoold vanuit een wetenschappelijke visie. Eerder werkte ik als fysiotherapeut. Mijn specialisatie bestaat uit de behandeling van baby’s, kinderen en zwangere vrouwen.

Als moeder van een dochtertje snap ik hoe belangrijk het is om een goede start te hebben als jonge moeder. Om je prettig te voelen in die eerste periode na de bevalling.
Samen met Hester help ik jou hierbij!

Ik ben geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie.

Hester Visser

Het zit in mijn ‘genen’, het begeleiden en helpen van moeders en baby’s. Door mijn jarenlange werkervaring weet ik hoe lastig de borstvoeding kan verlopen, hoe onzeker je ervan kunt worden. Dat je even echt niet meer weet wat je moet doen!

Zelf heb ik één volwassen dochter. Al jong wist ik dat ik met baby’s en moeders wilde werken. Niet zo gek dus dat ik werk als gespecialiseerd verpleegkundige op de kraam- en verlosafdeling van een ziekenhuis. Daarnaast werk ik als zelfstandig lactatiekundige. Een ontzettend veelzijdige en leuke baan, die nog meer diepgang krijgt door de samenwerking met Anne.

Mijn visie? Moeder en baby staan voorop: wat past bij jou, wat wil je, wat past bij jullie?
Die vragen staan centraal in mijn werk als lactatiekundige. Ik wil de problemen rondom de borstvoeding oplossen en de moeders weer energie en vertrouwen geven, zodat de borstvoedingsperiode een fijne tijd kan worden.

Ik heb de titel International Board Certified Lactation Consultant, wat betekent dat ik een professioneel opgeleide borstvoedingsspecialist ben; aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Lactatiekundigen.

Hulp nodig?

© Copyright - Mam & B | Webdesign Logo2go